Zvijezda Dodir prirode

Prošli tjedan u Zagrebu je s radom započela proizvodnja tekućih sapuna “Dodir prirode”.

Proizvode ga djelatnici tvrtke Sfera Visia koju je osnovala zagrebačka Udruga slijepih kako bi svojim članovima omogućila da rade. Nakon što su već osvojili dio tržišta svojim Sapunima s točkicama, odsad nude i novi proizvod – tekući sapun “Dodir prirode”.

Ne žele da ga kupujete jer ga rade slijepi već zato što je, kako kaže Barbara Šajinović, voditeljica proizvodnje, vrhunski proizvod! I vrhunski je, ali i konkurentan na tržištu što im je omogućila Zvijezda donacijom Zvijezda suncokretova ulja potrebnog za godišnju proizvodnju sapuna.

Suradnja Zvijezde, prve hrvatske tvornice ulja i Udruge slijepih Zagreb došla je prirodno jer je ulje osnovna sirovina od koje nastaje sapun i to baš onom metodom kojom su ga nekad radile (naše) bake. Uz zalihu sirovine za godišnju proizvodnju, mali tim iz zagrebačke Heinzelove ulice u kojoj se nalazi proizvodni pogon, moći će konkurirati cijenom.

Odličan primjer kako kompanije mogu aktivno sudjelovati u poboljšanju uvjeta zajednice kroz društveno odgovorno poslovanje i kako se odnosi s javnošću ne svode samo na odnose s medijima.

Za sve koji se žele uključiti u ovu priču, važna je informacija da sapun kompanije mogu kupiti uz dodatan bonus. Sigurno je da nema tvrtke kojoj ne treba tekući sapun za ured, a uz proizvod izrađen od prirodnih sastojaka, bonus je i što one kompanije koje dosad plaćaju penale jer ne zapošljavaju dovoljan broj osoba s invaliditetom uz kupnju sapuna “Dodir prirode” mogu anulirati penale jer je riječ o proizvodu socijalnog poduzetništva.

05.10.2020. Piše: Ana Škiljić Ravenšćak

#nemalabavo

Komunikacija. I točka.
Tražim agenciju Tražim posao