govornici_Future Tense powered by Lürssen

 

Budućnost poslovanja, društvene i tehnološke promjene te smjer u kojem se svijet kreće redovito su teme međunarodno nagrađivane konferencije Future Tense powered by Lürssen, o kojima ćete moći saznati i ove godine 15. svibnja u Mozaik Event Centru.

 

Dolaze velike civilizacijske promjene

Ovogodišnji govornici najavljuju velike civilizacijske promjene: tehnologija drastično mijenja ustaljena pravila društva, a prijelaz prema održivosti jedna je najznačajnijih društvenih promjena od Drugog svjetskog rata. Uz teme o budućnosti liderstva, tehnologije i održivosti, poseban naglasak bit će na međuovisnosti tehnologije i društva. O spomenutim temama govorit će globalno relevantni mislioci: Lasse Jonasson, Martin Kruse, Rahaf Harfoush, Costas Markides i Felipe Gomez.

Već nekoliko godina konferencija Future Tense powered by Lürssen ključno je mjesto na kojem svjetski stručnjaci dijele relevantna znanja o budućnosti poslovanja. Ove je godine konferencija dodatno osnažena podrškom generalnog partnera Lürssen Design Centra Kvarner, a strateški partner konferencije ugledni Copenhagen Institute for Futures Studies (CIFS), globalni lider u promišljanju budućnosti i izradama studija o budućnosti.

 

Zašto posjetiti konferenciju Future Tense powered by Lürssen?

Za poslovanje je ključno koliko vješto i brzo lideri mogu prilagoditi svoje organizacije za promjene koje dolaze. Zbog toga konferencija Future Tense powered by Lürssen namijenjena je vođama, donositeljima odluka te stručnjacima koji se ne žele samo prilagođavati promjenama, nego žele pravovremeno imati znanje u kojem smjeru se svijet kreće kako bi aktivno oblikovali poslovanje, ali i svoje buduće uloge.

Ulaznice i informacije o konferenciji možete pronaći na poveznici Future Tense powered by Lürssen.

20.03.2024. Piše: Anamarija Filipović

#nemalabavo

Komunikacija. I točka.
Tražim agenciju Tražim posao