• Odnosi s javnošću
 • Organizacija događaja
 • Digitalne komunikacije
 • Odnosi s javnošću

  Osmišljavanje komunikacijske strategije, istraživanje, planiranje i provedba planova u svrhu unaprijeđenja slike koju organizacija, pojedinac ili institucija uživaju u javnosti.

  Organizacija događaja

  Događaji su najizravniji način kojim ciljane javnosti mogu doživjeti jedinstveni svijet marke proizvoda ili tvrtke. Kombinacija iskustva, kreativnosti i planiranja je ono što razlikuje uspješni događaj od neuspješnog. Naš iskusni tim stručnjaka ima opsežno iskustvo u produkciji događaja.

  Dobar događaj će iskoristiti sve tehničke i kreativne aspekte kako bi ostvario posebnu atmosferu koja će potaknuti povezanost, prenijeti sve ključne poruke i djelovati na prepoznatljivost brenda.

   

  Digitalne komunikacije

  Novi mediji su potpuno promijenili sliku svijeta, a odnosi s javnošću dobili su novu arenu u kojoj nastupaju. Tu se prvenstveno misli na društvene mreže, blogove i forume, no oni su samo dio online pojavnosti odnosa s javnošću. Biranje ključnih riječi, plasiranje poruka i suradnja s medijima u toj sferi tako su postali samo jedan od aspekata posla svakog stručnjaka za odnose s javnošću, pa tako i naše agencije.

  Danas je digitalna komunikacija dio osnovne pismenosti svakog komunikacijskog stručnjaka, a prenošenje poruka u stvarnom vremenu preduvjet uspješnih komunikacijskih kampanja. Jednako kako je komunikcija danas nedjeljiva, tako su i njeni stručnjaci integralni dio odnosa s javnošću. Iz tog razloga, digitalni stručnjaci Komunikacijskog laboratorija djeluju ruku pod ruku sa PR savjetnicima kako bismo osigurali potpuni učinak – ključne poruke prenijeli svim relevantnim kanalima, osmisli uistinu integriranu komunikacijsku strategiju, pronašli sve vaše ciljne javnosti te s njima uspostavili kvalitetne odnose u vaše ime i dvosmjernu komunikaciju!