Na RSVP festivalu najboljim sportskim eventom 2017. godine proglašen je Završni ždrijeb EHF EURO 2018. u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza uz podršku Komunikacijskog laboratorija.

„Nama u Komunikacijskom laboratoriju glavna motivacija je uspješno organizirati event na zadovoljstvo klijenta i svih prisutnih. Svakako da dobro organiziran event još uspješnijim čini priznanje struke zbog čega smo zaista ponosni i sami sebi visoko postavljamo ciljeve. Hvala i ovim putem stručnom žiriju što su prepoznali naš rad kako bi Završni ždrijeb EHF EURO 2018. zaista bio na europskoj razini.“ Izjavila je Manuela Šola, vlasnica i direktorica nagrađene agencije Komunikacijski laboratorij.

Završni ždrijeb EHF EURO 2018.

Završni ždrijeb Europske rukometne federacije za Europsko rukometno prvenstvo 2018. godine održan je u lipnju 2017. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Event je organiziran u skladu sa strogim smjernicama EHF-a za 1800 sudionika iz 16 europskih zemalja. U pripremi eventa posebna pozornost bila je usmjerena na organizaciju TV prijenosa uživo. Završni ždrijeb EHF EURO 2018. održao se kroz tri faze: službeni dio – finalno izvlačenje parova, gala večera za 200 VIP uzvanika te zabavni program na otvorenom za građane.

RSVP festival

RSVP festival nagrađuje najbolje događaje u Hrvatskoj. Priznanje ATTEND dodjeljuje se u 22 kategorije, a o dobitnicima odlučuje žiri sastavljen od članova iz event, marketing, oglašivačkog i PR sektora. RSVP festival educira, unaprjeđuje struku te sudionicima daje praktična znanja i vještine potrebne za uspješno bavljenje organizacijom događaja.

01.09.2018. Piše: Komunikacijski Laboratorij

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

#nemalabavo

Komunikacija. I točka.
Tražim agenciju Tražim posao