Manuela Šola Komunikacijski laboratorij

Od osnivanja naše agencije 2004. godine, svaka nadolazeća godina još je uspješnija. Prošlu smo godinu obilježili novim klijentima i projektima, novim stručnjacima te ulazimo u 2020. godinu uz novu web stranicu.

Protekla godina za nas je bila iznimno uspješna zahvaljujući širenju portfelja klijenata brendovima  Nespresso, PlayStation, luksuznim hotelskim lancem Aman i tvrtkom RASCO. Bio je to razlog širenja našeg tima iskusnim novim kolegama kako bismo postojećim i novim klijentima mogli i dalje osiguravati pravovremenu i učinkovitu uslugu integriranih komunikacija. Intenzivno smo s dugogodišnjim klijentima kao što su McDonald’sDeichmann, Garmin, Wiener osiguranje, Zvijezda, PIK Vrbovec, Visa i mnogim drugima radili na brojnim projektima iz cjelokupnog spektra usluga upravljanja komunikacijama. Rezultat povećanog opsega aktivnosti, akvizicije novih klijenata i širenja tima je i rast prihoda tvrtke. To će nam omogućiti da razvijamo poslovanje u novim smjerovima i širimo portfelj usluga, ovisno o potrebama i promjenama na tržištu.“ – poručuje vlasnica i direktorica Komunikacijskog laboratorija, Manuela Šola.

Naš tim će i u ovoj godini poticati izvrsnost u svemu što radi te težiti najboljem. Cilj nam je razvijati odnose, stvarati vrijednost, te još jednu godinu za redom opravdati svoj imidž jedne od vodećih agencija za odnose s javnošću u Hrvatskoj. Veselimo se novim klijentima, projektima i novim izazovima!

10.01.2020. Piše: Komunikacijski Laboratorij

#nemalabavo

Komunikacija. I točka.
Tražim agenciju Tražim posao