Future Tense konferencija autorski je projekt Komunikacijskog laboratorija kojim želimo predstaviti vodeća svjetska futurološka predviđanja poslovnoj javnosti u Hrvatskoj, ali i ukazati na važnost promišljanja o mogućnosti primjene futuroloških predviđanja u poslovanju.

Lauba, 2.10.2018.

Konferencija koja nas vodi u budućnost održat će se 2. listopada u Zagrebu, a vodeći svjetski futurolozi otkrit će nam kako ćemo živjeti i poslovati u budućnosti. Morgaine Gaye, Gerd Leonhard, Aric Dromi i David Birch futurolozi su koji će svoje viđenje budućnosti predstaviti u Laubi, kući za ljude i umjetnost. Nakon njihovih inspirativnih predavanja održat će se CEO future panel na kojem će predsjednici uprava vodećih kompanija raspravljati o mogućnostima primjene futuroloških predviđanja u poslovnim modelima.

Aktivno promišljanje o budućnosti poslovanja

Konferencijom želimo napraviti odmak od uobičajenih tema te potaknuti aktivno promišljanje o budućnosti poslovanja kako kod predsjednika uprava velikih kompanija, tako i kod malih poduzetnika, ali i javne uprave. Na konferenciji ćemo predstaviti teme koje će biti relevantne svima navedenima. Future Tense konferencija predstavit će generalna futurološka predviđanja, ali će ujedno biti zastupljene i specifične teme poput pametnih gradova, predviđanja vezanih za industriju hrane, ali i razvoja novih načina plaćanja. Na tom tragu, određeni broj kotizacija za Future Tense konferenciju bit će moguće kupiti i putem kriptovaluta: Bitcoina, Ripplea i Ethera.

Partneri konferencije

Važnost predstavljanja futuroloških predviđanja prepoznala je hrvatska poslovna zajednica, a istaknuo se Vipnet kao generalni pokrovitelj Future Tensea te tvrtke Addiko Bank, IN2, Zvijezda i ALD Automotive koje su odlučile partnerski podržati konferenciju uz generalnog medijskog pokrovitelja Novu TV, ali i medijsku podršku Yammat FM-a i Europlakata.

Vizualni identitet

Poseban, futurološki predznak konferenciji Future Tense daje i njezin vizualni identitet specifičan po tome što se u svojoj digitalnoj inačici u realnom vremenu mijenja, ovisno o korištenju hashtagova iz cijeloga svijeta na društvenoj mreži Twitter vezanih uz temu budućnosti.

Više informacija o konferenciji potražite na www.futuretense.eu

10.09.2018. Piše: Komunikacijski Laboratorij

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

#nemalabavo

Komunikacija. I točka.
Tražim agenciju Tražim posao