Vijesti

Maja Dujlović postala nova članica tima agencije Komunikacijski laboratorij

U odjel organizacije događaja agencije Komunikacijski laboratorij stigla je Maja Dujlović na mjesto event executivea. Dosadašnje profesionalno iskustvo u osmišljavaju i realizaciji događaja, odnosima s javnošću, marketingu i društvenim medijima prikupljala je u agenciji Projektil i to u radu s klijentima kao što su Google, Nike i Mars.

Članica je projektnog tima Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca i programa Coworking Croatia te udruge Rotaract klub Zagreb Centar u kojoj je godinu dana bila na poziciji predsjednice. Aktivno prati trendove u odnosima s javnošću i marketingu pa je samim time sudjelovala na raznim predavanjima, seminarima i radionicama Weekend Media Festivala, Dana komunikacija, Tjedna dizajna kao i na marketinškoj akademiji „How to Wow“ u organizaciji HURA-e. Volonterskim radom sudjelovala je na brojnim glazbenim i filmskim festivalima u regiji što je kasnije preraslo u angažman na marketinškim konferencijama. Također, Maja Dujlović je i trostruka pobjednica na studentskim natjecanjima u izradi marketinških kampanja.

„Tijekom nekoliko godina agencijskog rada, organizacija događaja i upravljanje projektima istaknuli su se kao dio odnosa s javnošću koje radim s posebnim užitkom. Vjerujem da ću se kao pojačanje idealno uklopiti u kreativan tim event-majstora agencije Komunikacijski laboratorij i stvarati upečatljive događaje koji će oduševiti kako klijente tako i uzvanike.“, izjavila je Maja.

S dolaskom 2016. godine, Komunikacijski laboratorij je stavila fokus na dodatan razvoj i proširenje odjela za organizaciju događaja. Prethodnih godina agencija je ostvarila neke od najatraktivnijih i organizacijski najzahtjevnijih događaja u Hrvatskoj. Proslava petnaest godina Nove TV, obilježavanje tristo godina konjaka Martell i deseta obljetnica Erste Osiguranja samo su neki od događaja realiziranih u 2015. godini. Ulaganjem u odjel za organizaciju događaja, Komunikacijski laboratorij će biti spreman pružiti još kvalitetniju uslugu širokom portfelju klijenata.