Vijesti

Infobip nam povjerio upravljanje odnosima s javnošću

S tvrtkom Infobip, najvećom globalnom i najvećom hrvatskom IT kompanijom u studeno smo započeli suradnju za područje Hrvatske.  Komunikacijski laboratorij za istarsku će kompaniju, koja je od start-upa u Vodnjanu u 12 godina izrasla u jednog od vodećih poslodavaca u Hrvatskoj i globalnog lidera u svijetu poslovnog komuniciranja planirati i upravljati svim komunikacijskim aktivnostima. 

Infobip razvija napredna komunikacijska rješenja kojima dopire do više od 4,5 milijardi mobilnih korisnika u više od 190 zemalja. Danas kroz 60 ureda djeluje na šest svjetskih kontinenata, ima više od 1300 zaposlenika, od čega ih je više od šesto u Hrvatskoj, te je povezan s 850 telekom operatera zbog čega partneri diljem svijeta Infobip prepoznaju kao vodeću kompaniju u svijetu poslovnog komuniciranja i razvoja naprednih tehnoloških rješenja.

Silvio Kutić, CEO Infobipa

 – S povjerenjem smo Komunikacijskom laboratoriju povjerili upravljanje odnosima s javnošću. Vjerujemo da će njihovo stručno znanje biti vrijedan doprinos našem timu i poslovanju.

Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije

 – Izrazito se veselimo ovoj suradnji. Infobip je kompanija koja iz Hrvatska predvodi svjetske trendove i ponosni smo što su u nama prepoznali partnere koji će im pomoći da se još bolje pozicioniraju.