• Tko smo mi?
 • Članstva
 • Komunikacijski laboratorij tim
 • Komunikacijski laboratorij je nezavisna regionalna agencija za tržišno komuniciranje, odnose s javnošću, upravljanje digitalnom komunikacijom i organizaciju događaja u čiju stručnost su se tijekom ovih godina imali prilike uvjeriti mnogobrojni klijenti i svjetski brandovi s kojima surađujemo. Agencija je počela s djelovanjem 2004. godine pod imenom Abrakadabra integrirane komunikacije kao agencija specijalizirana za organizaciju događanja i odnose s javnošću. Šireći portfolio klijenata i usluga, agencija je ubrzo prepoznala trendove i usmjerila fokus na djelovanje u regiji. Kao posljedica toga, 2011. godine utemeljen je ured agencije u Beogradu da bi uslijed procvata društvenih medija i porastom njihove važnosti godinu dana kasnije otvorili agenciju Ping Pong, specijaliziranu za komunikaciju na društvenim mrežama. 2015. godina predstavlja veliku prekretnicu u našem djelovanju.

  Proslava desetogodišnjice djelovanja poslužila je kao poticaj za promišljanje smjera u kojem će se agencija razvijati u budućnosti. Kao i ranije, tako smo i ovaj put među prvima prepoznali novu tendenciju te se prilagodili vremenu i promjenama u industriji odnosa s javnošću. Trend regionalnog djelovanja, integracije usluga i rušenja rigidnih barijera između online i offline komunikacija primijenili smo na sve jedinice agencije koje smo objedinili u jednu zaokruženu cjelinu, nazvanu Komunikacijski laboratorij. Priču naše agencije tako možemo opisati kao priču čarobnjaka koji su s mnogo rada i truda od čarobnjaka preobrazili u stručnjake znanstvenike.

  Misija

  Pružajući izvrsnu komunikacijsku uslugu koja je u skladu s poslovnim ciljevima naših klijenata ostvarujemo i vlastiti napredak.

  Vizija

  Biti prvi odabir svakoj kompaniji koja traži stručnu i kreativnu komunikacijsku uslugu u regiji.

  Ulaganjem u zaposlenike razvijati tim temeljen na zajedničkim vrijednostima.

   

  Članstva

  Novum

  2014. Komunikacijski laboratorij je ostvario partnerstvo s Novum Worldwide, međunarodnom mrežom neovisnih agencija, kao predstavnik u regiji Adriatic za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

  hushuraLider Klub izvoznika

  HUPhgkICC

   

  Komunikacijski laboratorij tim

  Komunikacijski laboratorij zapošljava ljude s pozitivnim stavom, orijentirane na kupce, organizirane, komunikativne i timske igrače. Cijenimo vrhunske stručnjake koji osjećaju strast za PR-om te koji su spremni kontinuirano učiti i razvijati se. Naš tim sačinjavaju stručnjaci u području upravljanja komunikacijom, odnosa s javnošću te organizacije događanja. Svoje iskustvo su stjecali u svijetu novinarstva, korporativnih komunikacija, digitalnih komunikacija i marketinga te svojim znanjem doprinose osmišljavanju i ostvarivanju optimalnih komunikacijskih projekata za klijente. U našu stručnost uvjerio se veliki broj domaćih i međunarodnih klijenata s kojima imamo čast surađivati.