Vijesti Klijenti

Kompanija RASCO novi klijent Komunikacijskog laboratorija

Tvrtka RASCO, jedan od vodećih europskih proizvođača komunalne opreme i agencija za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij, započeli su suradnju na hrvatskom tržištu. Komunikacijski laboratorij zadužen je za planiranje i vođenje komunikacijskih i promotivnih aktivnosti ove kompanije koja na tržištu posluje već 28 godina.

RASCO godišnje proizvede više od 2000 strojeva

Podravska tvrtka zapošljava skoro 400 radnika, a osim malih komunalnih vozila te opreme za ljetno i zimsko održavanje prometnica te sustava za upravljanje i nadzor, poznata je i po multifunkcionalnom vozilu MUVO, a na nedavno održanom sajmu IFAT u Munchenu, tvrtka je predstavila novu kompaktnu čistilicu LYNX, koja će osim s klasičnim dizelskim motorom, biti predstavljena i u električnoj izvedbi i ekološki čistiti gradske ulice.

RASCO sa sjedištem u Kalinovcu, ima pogon i u Senti u Srbiji, godišnje proizvede više od 2000 strojeva, a njihovi proizvodi koriste se  na održavanju prometnica u više od 40 zemalja Europe, središnje i sjeverne Azije, Sjeverne Amerike te odnedavno i u Australiji.

 „Veselimo se suradnji s Komunikacijskim laboratorijem i uvjereni smo da će iskustvo ove tvrtke u području komunikacijskog savjetovanja biti vrijedan doprinos poslovanju i promociji tvrtke RASCO“, izjavio je Ivan Franičević, predsjednik Uprave.

„Zadovoljni smo što nam je tvrtka RASCO povjerila vođenje odnosa s javnošću. Naš će prioritet biti izgradnja kvalitetnih odnosa s javnošću i kontinuirano pružanje stručne podrške koja će ovoj kompaniji omogućiti bolje pozicioniranje na tržištu i još bolje poslovanje u Hrvatskoj i stranim tržištima“, istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica PR agencije Komunikacijski laboratorij.

Galerija